Γ. Δάρας: Ανάγκη ανανέωσης με νέα άφθαρτα πρόσωπα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο (audio)

14:08 12/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, έχουν πυροδοτήσει σοβαρές πολιτικές και αθλητικές εξελίξεις. Δυσφορία του πρωθυπουργού για τα όσα συνέβησαν. Πηγές του υφυπουργού Αθλητισμού στην ΕΡΤ, αναφέρουν ότι πλέον είναι πολύ πιθανή η διακοπή του πρωταθλήματος. Στο Μαξίμου βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Έχει ήδη υπάρξει η απαραίτητη επικοινωνία της ελληνικής πλευρά με την ΟΥΕΦΑ. Ορατός ο κίνδυνος του διετούς

αποκλεισμού όλων των ελληνικών ομάδων από την ΟΥΕΦΑ και τη FIFA. Στο μεταξύ, αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης υπάρχει έντονη δυσφορία στο Μαξίμου, για τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο πρωθυπουργός είχε μεταμεσονύχτια επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος αυτήν την ώρα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπάρχει επιτακτική ανάγκη, να αντικατασταθεί το ιδιότυπο «κατεστημένο» που τόσο ταλανίζει, δυσφημεί και εκθέτει σε διεθνές επίπεδο της χώρα, από πρόσωπα νέα και άφθαρτα, που θα αλλάξουν άρδην το τοπίο στο ποδόσφαιρο, ανέφερε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Γιάννης Δάρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του συναδέλφου, θα υπάρξουν δραστικά μέτρα για την οριστική αντιμετώπιση του θέματος.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Γιάννης Δάρας:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Μάνος Παπαδάκης
Πηγή: ΕΡΤ 1/ ΕΡΤ Χανίων

The post Γ. Δάρας: Ανάγκη ανανέωσης με νέα άφθαρτα πρόσωπα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα