Σε εξέλιξη οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

10:53 26/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ισχύ έχουν τεθεί εδώ και λίγη ώρα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω του εορτασμού της 26ης Οκτωβρίου και των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη. Η οδός Αγίου Δημητρίου είναι κλειστή και η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων για τη διευκόλυνση των οδηγών. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και σε αρκετά σημεία υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Τα βλέμματα τράβηξαν νέοι αξιωματικοί της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών

Σωμάτων (ΣΣΑΣ), οι οποίοι έφτασαν νωρίτερα στον Ιερό Ναό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου με μια μικρή παρέλαση.
Σε εξέλιξη είναι το πανηγυρικό αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, ενώ στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη η επίσημη Δοξολογία για την γιορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Aγίου Δημητρίου, για την επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης και την 28η Οκτωβρίου.
Μεταξύ άλλων στον Ι. Ν. του Αγίου Δημητρίου αναμένεται να παραβρεθούν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ενώ ήδη βρίσκονται εντός του ναού βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων της πόλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα