Ρόδος: Στη Ρόδο το final-four του 19ου πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο

11:55 9/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το final-four του 19ου πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το διάστημα 10-12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, εν’ όψει του πρωταθλήματος, συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ) Γιώργο Κούζα.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την πολύτιμη και ουσιαστική συνδρομή της Περιφέρειας

Νοτίου Αιγαίου στη διοργάνωση του final-four, ανταποκρινόμενη με ιδιαίτερη θέρμη στην πρωτοβουλία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος να φιλοξενηθεί στην Ρόδο η τελική φάση του 19ου πρωταθλήματος.
Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι αποτελεί χαρά και τιμή για το νησί και για ολόκληρη τη Δωδεκάνησο η επιλογή της Ρόδου για την διεξαγωγή των αγώνων, σε ένα άθλημα πολύ ξεχωριστό, που στέλνει το μήνυμα ότι αληθινός πρωταθλητής της ζωής είναι εκείνος που βγαίνει νικητής στην αναμέτρησή του με τα καθημερινά εμπόδια, όσο κι αν μοιάζουν μεγάλα και απροσπέλαστα.
«Αυτό εισπράττουμε κάθε φορά που παρακολουθούμε αυτούς τους υπέροχους αθλητές, αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που προσφέρουν στον καθένα από μας. Και αυτή τη φορά θα είμαστε κοντά τους» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος και πρόσθεσε ότι η βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως βασικού συνδιοργανωτή, για την αρτιότερη διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, είναι δεδομένη.
Keywords
Τυχαία Θέματα