Προσλήψεις και ενίσχυση σε οχήματα στην υπηρεσία καθαριότητας Μυτιλήνης

12:04 9/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

30 άτομα προσωπικό καθαριότητας θα προσλάβει ο δήμος Μυτιλήνης λόγω των αναγκών που προέκυψαν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία κηρύχτηκε η Περιφερειακή Ενότητα  Λέσβου. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως στον δήμο ή ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Μυτιλήνης παρέλαβε σήμερα ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα, με τη

μορφή δανεισμού, από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες αποκομιδής απορριμμάτων. Ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, όσο και τον αντιδήμαρχο, Γιώργο Ασημακόπουλο, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση.

Εν τω μεταξύ, ο δήμος Μυτιλήνης συνεχίζει τις απολυμάνσεις δημόσιων χώρων. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γέρας και Πλωμαρίου και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αγ. Μαρίνας απολυμάνθηκαν η αγορά της Ερμού, η Μητρόπολη, ο χώρος στάθμευσης των Ταξί, το ΙΚΑ Μυτιλήνης, ο Σταθμός των Υπεραστικών ΚΤΕΛ και η ευρύτερη περιοχή της Αγ. Ειρήνης.

The post Προσλήψεις και ενίσχυση σε οχήματα στην υπηρεσία καθαριότητας Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα