Απ. Παραλιμνίου: Με ομάδα Β εθνικής στη 3η φάση του κυπέλλου

23:25 27/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μια νίκη στην… τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου αφού κέρδισε με σκορ 4-0 τη Θράκη Φερών στάθηκε σήμερα… τυχερή στην κλήρωση της β φάσης του θεσμού και προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην τρίτη φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα σε αυτήν τη φάση ο Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί στο γήπεδο του ομάδα της Football league κι αν προκριθεί θα βρεθεί στους «32» της διοργάνωσης. Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ

στην 3η φάση θα συμμετέχουν οι δέκα έξι (16) Ομάδες που προκρίθηκαν από τη 2η Φάση και μαζί με τις δέκα έξι (16) Ομάδες της Football League θα δημιουργήσουν δέκα έξι (16) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες αποκλεισμού θα προκύψουν δέκα έξι (16) Ομάδες, οι οποίες θα προκριθούν στην Φάση των τριάντα δύο (32), (Φάση των Ομίλων). Στη διαδικασία της κλήρωσης στη πρώτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Football League και στη δεύτερη κληρωτίδα οι κυπελλούχες/φιναλίστ ομάδες των Ε.Π.Σ. Η κλήρωση των ζευγαριών θα ξεκινά από τη δεύτερη κληρωτίδα ώστε γηπεδούχος ομάδα θα είναι υποχρεωτικά κυπελλούχος/φιναλίστ Ε.Π.Σ.

Πρεμιέρα με τεσσάρα

Ο Απόλλων Παραλιμνίου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας με σκορ 4-0 τη Θράκη Φερών. Για την ομάδα του Παύλου Δημητρίου, ο οποίος συμπλήρωσε 50 επίσημα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας σκόραραν οι Κώστας Μερεσιώτης (στο 26ο), Δημήτρης Κεχαγιάς (στο 29ο), Αριστοτέλης Παναγιωτίδης (στο 73ο) και Δημήτρης Μπονέρης (στο 86ο). Οι τρεις από τους τέσσερις σκόρερ είναι φετινές μεταγραφές του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Γουναρίδης, Λιάρας(67ο Τριανταφύλλου Δ.), Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Καριοφύλλης Ι.(55ο Καρυοφύλλης Β), Κεχαγιάς(67ο Τράκας), Μπονέρης Μουτεσίδης, Παναγιωτίδης

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ(Ι. Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Κολγκιέκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Ιγνατιάδης(46ο Καλομπρατσίδης), Πολίδης, Σιδηρόπουλος Α., Παγωνίδης, Ντόλας(75ο Ινδός), Μπόρας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα