Πάτρα : «Κούρεμα» ύψους 250.000 ευρώ

13:51 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πατρινός δανειολήπτης απαλλάσσεται από χρέη- σύμφωνα με δικαστική απόφαση-συνολικού ύψους 250.000 ευρώ , αφού καλείται να αποπληρώσει μόλις το ποσό των 42.000 ευρώ σε μηνιαίες δόσεις των 300 ευρώ και μάλιστα , σε 29 χρόνια!

Πρόκειται για δανειολήπτη (ο οποίος είναι και υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας ) που είχε υπαχθεί στο «νόμο Κατσέλη» και που το δικαστήριο έκανε δεκτή την αντένσταση Πατρινής δικηγόρου «περί μη δόλιας περιέλευσης δανειολήπτη σε υποχρέωση αφού οι ίδιες πιστώτριες ήταν αυτές που συνέλαβαν

σημαντικά στο οικονομικό του αδιέξοδο , προκαλώντας του την αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην εξυπηρέτηση τους και έτσι τον ενέπλεξαν σε σημαντικό δανεισμό και σε εξάρτηση από αυτόν».

Ο συντονιστής της ΕΚΠΟΙΖΩ (Ένωση καταναλωτών) μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Πάτρας , για την περίπτωση του συγκεκριμένου δανειολήπτη αλλά και πολλών άλλων πολιτών που έχουν περιέλθει , λόγω δανείων , σε αδιέξοδο .

Είναι μια απόφαση-σταθμός του δικαστηρίου Πατρών, καθώς, όπως απεφάνθη: «οι ίδιες οι τράπεζες ήταν αυτές που συνέλαβαν σημαντικά στην κατάσταση του αυτή».

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα