Ζάκυνθος-ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Θα ξαναχάσετε την έδρα από τον Κοντονή»

13:47 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η ΝΔ στη Ζάκυνθο για πολλοστή φορά επιδίδεται σε προσωπική απαξίωση και υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του τοπικού βουλευτή και υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή. Σε αυτό προφανώς τους οδηγεί η αδυναμία απάντησης και εν τέλει η επιβεβαίωση των τοποθετήσεων του».Αυτά επισημαίνονται σε απάντησή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου σε προχθεσινή ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, καθώς και πως «το φαιδρό της όλης υπόθεσης είναι ότι ενώ η ΝΔ αναλώνεται σε ύβρεις και απαξιωτικά σχόλια, στο τέλος κατηγορεί τον

ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον υπουργό ότι αποφεύγουν την πολιτική αντιπαράθεση».

Μάλιστα, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τη ΝΔ στο νησί, «να μην υποβαθμίζει τόσο πολύ την κοινή νοημοσύνη», αναφέροντας ότι, «κατανοούμε βέβαια το πολιτικό σας αδιέξοδο και την συνακόλουθη ένδεια πολιτικής επιχειρηματολογίας,, αλλά ψυχραιμία, έτσι κι αλλιώς, και στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2019, θα ξαναχάσετε την έδρα από τον Κοντονή, ψάξτε, λοιπόν, ανάμεσά σας για απωθημένα».

Επίσης, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενη στην τοπική οργάνωση της ΝΔ. τονίζει, πως, «πάντως, για την ώρα θα ήταν πιο χρήσιμο για την τοπική κοινωνία, αντί για κούφια λόγια και θριαμβολογίες να σοβαρευτείτε κάπως με το θέμα των σκουπιδιών μέσω του δήμου που ελέγχετε πολιτικά».

Τέλος, στην απάντηση του, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, στην ΝΕ της ΝΔ, προσθέτει, ότι, «έχετε την τελευταία, ίσως ευκαιρία, να δείξετε, για μία έστω φορά, την υπευθυνότητα που αρμόζει, μετά τον οικτιρμό της δεύτερης συνεδρίασης του ελεγκτικού συνεδρίου, (σ.σ. έγκριση προμήθειας από το δήμο του εξοπλισμού για την ενδιάμεση διαδικασία στη διαχείριση των απορριμμάτων), γιατί είναι ντροπή οι δικαστικές αρχές από την Αθήνα, να συμμερίζονται περισσότερο από εσάς τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα