Δεύτερη ευκαιρία στην "κυβέρνηση" από κόμμα Οζγκιουργκιούν

Μια ακόμη ευκαιρία στην “κυβέρνηση” έδωσε το ΚΕΕ με την απόφαση της κομματικής του βουλής χθες, να αφήσει για αργότερα το θέμα της προσφυγής σε “πρόωρες εκλογές”.

Σύμφωνα με τη Χαβαντίς, η συνεδρία συγκλήθηκε εκτάκτως με αποκλειστικό θέμα τις “πρόωρες εκλογές”. Τα μέλη του ανώτατου κομματικού οργάνου του “συγκυβερνώντος” ΚΕΕ αποφάσισαν τελικά να συζητήσουν το θέμα σε μεταγενέστερο στάδιο, θεωρώντας ότι μια

τέτοια συζήτηση δεν χρειάζεται στο παρόν στάδιο, ενώ συζήτησαν και το οικονομικό πρωτόκολλο Τουρκίας – ψευδοκράτους.

Αποφάσισαν επί του πρωτοκόλλου ότι τα επείγοντα σε σχέση με αυτό “νομοθετήματα” πρέπει να περάσουν από τη “βουλή” και για να γίνει αυτό το επίσης “συγκυβερνών” ΔΚ θα πρέπει να πράξει ανάλογα. Αποφάσισαν επίσης να προειδοποιήσουν το ΔΚ να συμπεριφερθεί ανάλογα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του ΚΕΕ και “πρωθυπουργός”, Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν αλλά και “υπουργοί” του κόμματος που ήταν παρόντες ενημέρωσαν για τα πεπραγμένα της “κυβέρνησης”, τους δημόσιους διαγωνισμούς για έργα που θα προκηρυχθούν στο άμεσο μέλλον και διατυπώθηκε η άποψη ότι αυτό θα βοηθήσει και την εικόνα της “κυβέρνησης” στην κοινή γνώμη.

Αποφασίστηκε επίσης όπως το ΔΚ λάβει προειδοποίηση και για το θέμα της μη συμμετοχής “βουλευτών” του στις ολομέλειες της “βουλής” με αποτέλεσμα να ακυρώνονται συνεδρίες, όπως συνέβη την περασμένη Δευτέρα.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα