Παράταση εως τις 28 Φεβρουαρίου για το 2ο διαγωνισμό γαστρονομικής φωτογραφίας

11:20 12/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Πήρε παράταση έως τις 28 Φεβρουαρίου ο δεύτερος διαγωνισμός… φωτογραφικής γαστρονομίας με τίτλο, «Μια φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις».
Την προσπάθεια έχει ξεκινήσει η food blogger Αναστασία Καδρέβη, από πέρυσι η οποία στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με την κ. Καδρέβη στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ξεκίνησε και ο δεύτερος διαγωνισμός τον Δεκέμβριο του 2020, με αποστολή φωτογραφιών που μπορούν

να σχετίζονται όχι μόνο με φαγητό, αλλά και με σκεύη, με αντικείμενα, με τοπία και καλλιέργειες, φλυτζάνια του καφέ και του τσαγιού κ.α. η φαντασία των εν δυνάμει συμμετεχόντων δεν περιορίζεται!

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, οι διοργανωτές αποφάσισαν να παρατείνουν για ένα μήνα ακόμη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι Ανδρέας Σμαραγδής.
Υποστηρικτής του διαγωνισμού ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά
Βασικός χορηγός επικοινωνίας Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος.

Στο σχεδιασμό είναι να ταξιδέψουν οι Γαστρονομικές φωτογραφίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και ίσως να κάνουν μια στάση και στην Κομοτηνή μετά τη Θες/νικη.

Οι 5 νικητές θα λάβουν μεγάλα δώρα , ενώ άλλοι πέντε συμμετάσχουν σε Σεμινάρια Γαστρονομίας, που ευελπιστούν οι διοργανωτές πως θα καταφέρουν να τα πραγματοποιήσουν σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι.

Μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε είναι και ένα κίνητρο καλλιτεχνικό να μπορέσεις να βρεις μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία από τις περιοχές της Ελλάδας, όπου οι οσμές των παραδοσιακών συνταγών και προϊόντων παρηγορούν και απογειώνουν την πραγματικότητά μας!

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν δεν έχουν παρά να αντλήσουν πληροφορίες πληκτρολογώντας « sentoukitisgiagias.club», όπου και θα μεταφερθούν στον ομώνυμο ιστότοπο και θα βρουν οδηγίες για τον διαγωνισμό.

Ο σύνδεσμος του διαγωνισμού:

Διαγωνισμός Γαστρονομικής Φωτογραφίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράταση, 28 Φεβρουαρίου,paratasi, 28 fevrouariou