Ναύπλιο : ο Οίακας γιόρτασε την άνοδο

20:18 3/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημέρα γιορτής η σημερινή για την ομάδα μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης έγινε η απονομή του κυπέλλου και μεταλλίων για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στη Γ εθνική και την άνοδο στη Β εθνική κατηγορία.
Ένα επίτευγμα για τη Ναυπλιώτικη ομάδα, 23 χρόνια μετά την πρώτη άνοδο της στη Β εθνική, σε ένα απόγευμα όπου το σήμερα ΄΄έσμιξε .΄΄ με το ..χθες του Οίακα.

Πριν την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων , το Δ.Σ συλλόγου τίμησε την ομάδα του 1995 , παίκτες, προπονητή και διοίκηση που , τότε, για πρώτη φορά, έφεραν το μπάσκετ του Ναυπλίου

στη Β εθνική. Στην ομάδα εκείνη αρχηγός ήταν ο νυν δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος, προπονητής ο Γιώργος Τόλιας και πρόεδρος ο γυμναστής Γιάννης Κολιόπουλος.

Όλοι τους είχαν κάτι να πουν και να θυμηθούν από τα χρόνια εκείνα , κυρίως όμως να συγχαρούν τη σημερινή ομάδα και να ευχηθούν ΄΄του χρόνου στην Α2..΄΄.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Τρίπολης αναφέρθηκαν στο ΄΄πολύ όμορφο φετινό ταξίδι προς τη Β Εθνική΄΄ ο πρόεδρος Βασίλης Γεωργακόπουλος, ο αρχηγός Δημ. Παπαντωνίου και ο διεθνής Μιχάλης Πελεκάνος που φέτος φόρεσε τη φανέλα του Όιακα και –όπως όλα δείχνουν- θα είναι και στη νέα σαιζόν στο Ναύπλιο.

Οι φίλαθλοι του Ναυπλίου έδωσαν σήμερα , όπως και σε όλο το πρωτάθλημα, το ΄΄παρών΄΄ στην εξέδρα ενώ νωρίτερα δόθηκαν αναμνηστικά στα παιδιά των ακαδημιών.

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση ο Μητροπολίτης κ. κ. Νεκτάριος, οι βουλευτές κ.κ. Γκιόλας, Ανδριανός, Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος κ..α

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα του νέου προπονητή , καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Παύλο Νώντα που την τελευταία διετία ήταν στον πάγκο του Οίακα .

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα