Μ.Τζελέπης: «Ήξεις αφίξεις η τοποθέτηση του ΔΝΤ για το χρέος» (audio)

16:22 7/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ως «τοποθέτηση ήξεις αφίξεις» χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και τη δημοσιονομική πορεία της χώρας ο βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης.

Μιλώντας την Τρίτη (7/7/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη αναφέρθηκε στη διγλωσσία που παρατηρήθηκε

μεταξύ των μελών του Συμβουλίου λέγοντας: «Δεν έχει ενιαία γραμμή. Μένω έκπληκτος που δεν έχει σταθερή θέση γα να έρθει σε διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους».

«Δυστυχώς, η χώρα μας βρίσκεται μεταξύ των δύο. Η χώρα βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ευρωπαίων και ΔΝΤ» επεσήμανε κατηγορώντας την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου.

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του μέχρι πρότινος βουλευτή του Ποταμιού Κωνσταντίνου Μπαργιώτα σημείωσε ότι «ο κ. Θεοδωράκης πρέπει να αποφασίσει ποιο είναι το στίγμα του και πού θα κινηθεί», ενώ για την «Ώρα Αποφάσεων» των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση , Φλωρίδη είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπουν τη σκιά τους το πρωί και νομίζουν είναι μεγάλο το μπόι τους». Εξέφρασε την απογοήτευσή του που «πρόσωπα που διαχειρίστηκαν διαχρονικά την εξουσία» απαιτούν ο πολιτικός χώρος που τους ανέδειξε και τους έβαλε σε υπουργικούς θώκους να διαλυθεί.
«Στο ΠΑΣΟΚ είχαν ένα στόχο μόνο: να διαχειρίζονται εξουσία. Πρέπει να συνέλθουν και ως απλοί στρατιώτες να βάλουν πλάτη» υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα