Η Easy Jet διαψεύδει τα περί πτήσεων στο αεροδρόμιο Αγχιάλου

19:54 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ
Σε μέγα φιάσκο εξελίχθηκε για τον Δήμο Βόλου, το θέμα της προσέλκυσης πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Με σημερινή ανακοίνωσή της, η Εταιρεία προσγείωσε τη δημοτική Αρχή – κατά κύριο λόγο – αλλά και τοπικούς φορείς, στην πραγματικότητα, διευκρινίζοντας ότι το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου δεν βρίσκεται στους σχεδιασμούς της.

Η
ανακοίνωση εκδόθηκε από τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της αεροπορικής εταιρείας προς τον Δήμο Βόλου και από εκεί, κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ. Αναλυτικά, το δελτίο τύπου που στάλθηκε, αναφέρει τα εξής:«Από τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της αεροπορικής εταιρία Easy Jet, μας γνωστοποιήθηκε ότι εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκε στους προορισμούς της το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και ότι αυτό δεν βρίσκεται στους σχεδιασμούς της για το 2017.Δεν γνωρίζουμε ούτε πως διέρρευσε η πρόθεση της εταιρίας, ούτε βέβαια πως μπορεί να συνέβη ένα τέτοιο λάθος, από την πλευρά μας, ωστόσο, συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε η Νέα Αγχίαλος να ενταχθεί τελικά στα προγράμματα της εταιρίας. Ελπίζουμε ότι τελικά θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια, τεχνητά ή μη».Να θυμίσουμε ότι μόλις χθες, ο Δήμος Βόλου, χαιρετίζοντας την «απόφαση» της Easy Jet, επισήμαινε την συμβολή του στην «θετική» αυτή τη εξέλιξη για τον τουρισμό της περιοχής, αφήνοντας αιχμές κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας ότι προσπαθεί να καπηλευθεί τον «αγώνα της πόλης».
Keywords
Τυχαία Θέματα