Άνοιξαν οι αιτήσεις για 4.000 θέσεις απασχόλησης στο δημόσιο τομέα Υγείας (video)

19:06 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό πρόγραμμα που αφορά 4.000 μακροχρόνια ανέργους στο δημόσιο τομέα της Υγείας. Πρόκειται για θέσεις πλήρους απασχόλησης διάρκειας 12 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι, δευτεροβάθμιας, τεχνολογικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα και από μία μέχρι τρεις υπηρεσίες στα Γενικά Νοσοκομεία της χώρας, στις Υγειονομικές Περιφέρειες, στα Κέντρα Υγείας,

στο Υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΠΠΥ, στον ΟΚΑΝΑ, στο ΚΕΘΕΑ, στον ΕΟΦ και στο ΕΚΑΒ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατέχουν δίπλωμα Νοσηλευτικής, Μαιευτικής και Φαρμακευτικής, Ψυχολογίας, ή να επιθυμούν να καλύψουν θέσεις Λογοθεραπευτών, Επισκεπτών Υγείας, Φυσικοθεραπευτών, Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού ή Προσωπικού Καθαριότητας.

Η υποβολή αιτήσεων, η οποία μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, έχει αρχίσει από τη Δευτέρα, με προβλήματα ωστόσο, όπως καταγγέλλεται, στο σύστημα.

Η αρμόδια διεύθυνση του Οργανισμού καταβάλλει προσπάθειες για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος.

Οι ακαθάριστες µηνιαίες αποδοχές των ωφελουµένων θα κυμαίνονται από 775 έως 1.087 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα