Κοζάνη:Επίτιμος Διδάκτορας του ΤΕΙ ΔΜ ο Σταύρος Ξαρχάκος

20:55 28/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε Επίτιµο ∆ιδάκτορα του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας, θα αναγορευτεί ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί , στο πλαίσιο του εορτασµού των Αγίων Τριών Ιεραρχών, τη ∆ευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 7.30 το απόγευμα, στο αµφιθέατρο του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας «Σπύρος Αρσένης» στην Κοζάνη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα όσον αφορά στην τελετή

Αναγόρευσης στις 7.30 θα γίνει η προσέλευση του Πρύτανη, των Μελών της Συγκλήτου και του κ. Σταύρου Λ. Ξαρχάκου και η προσφώνηση από τον Πρύτανη κ. Στέργιο Γκανάτσιο. Στην συνέχεια η ανάγνωση και επίδοση του «Ψηφίσματος» του Τµήµατος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνία από τον Πρόεδρο του Τµήµατος κ. Γεώργιο Λάππα. Η Επίδοση της «Αναγόρευσης» και του τιµητικού «Μεταλλίου» στον κ. Σταύρο Λ. Ξαρχάκο από τον Πρύτανη του Ιδρύµατος κ. Στέργιο Γκανάτσιο και θα ακολουθήσει οµιλία του Επίτιµου ∆ιδάκτορα του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας κ. Σταύρου Λ. Ξαρχάκου.

Στο μουσικό μέρος θα πραγματοποιηθεί αφιέρωµα στο έργο του συνθέτη κ. Σταύρου Λ. Ξαρχάκου, από την Ορχήστρα και Χορωδία Μελών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και του Μουσικού Σχολείου Πτολεµαΐδας.

Εν τω μεταξύ το θρησκευτικό μέρος των εκδηλώσεων της εορτής των Τριών Ιεραρχών θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα όπου θα τελεστεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός µετά Αρτοκλασίας στο φερώνυµο Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών του Τ.Ε.Ι. ∆υτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη χοροστατούντος του Σεβασµιοτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου. Αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, στις 7.30 το πρωί θα ξεκινήσει η ακολουθία του Όρθρου και στις 8:30 η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα