Κοζάνη: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες στην Δυτική Μακεδονία

17:59 28/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για αύριο Δευτέρα 29 Ιανουαρίου το πρωί, μετακινείτε η κινητοποίηση των αγροτών της Π.Ε Κοζάνης, με την απόφαση να παρατάξουν τα τρακτέρ τους, παράπλευρα της ΕΟ Κοζάνης Λάρισας, στο ύψος της Γέφυρας Πολυφύτου. Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισε την συμμετοχή του και ο Σύλλογος Θεριζοαλωνιστών Κοζάνης, ενώ στις

φετινές κινητοποιήσεις δεν θα συμμετέχει ο Γεωργοκτηνοτροφικός σύλλογος Κοζάνης.

Αύριο εν τω μεταξύ αναμένεται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις και τη μορφή τους οι αγρότες της Καστοριάς, όπως αυτό αποφασίστηκε στη συνέλευση του συντονιστικού τους οργάνου στο Άργος Ορεστικό. Ενώ αποφασίστηκε να γίνει την ίδια ημέρα η συγκέντρωση των τρακτέρ στο δρόμο Καστοριάς Αεροδρομίου Άργους Ορεστικού.

Στάση αναμονής κρατούν οι αγρότες στα Γρεβενά, ενώ το δικό τους μπλόκο, έστησαν σήμερα οι αγρότες της περιοχής Φλώρινας στην Ε.Ο Φλώρινας – Έδεσσας στο ύψος του Αντιγόνου, με την συμμετοχή 35 τουλάχιστον τρακτέρ.

Έμφαση πάντως δίδεται στην μαζική συμμέτοχοι των αγροτών στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Έκθεσης «AGROTICA», καλώντας μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα