Κοζάνη: Θ. Τοσουνίδης ΑΝΕΛ: Κόμμα ανέκδοτο η ΝΔ με την υποκρισία και χυδαιότητα που αντιμετωπίζει το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων

12:52 27/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται στην επόμενη Bουλή και μάλιστα ενισχυμένοι, υπογράμμισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο εκπρόσωπος του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Θεόδωρος Τοσουνίδης που

βρίσκεται για περιοδεία στην ΠΕ Κοζάνης. Τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι μπορoύν μεν να εμφανίζονται με μικρά εκλογικά ποσοστά, ωστόσο παραμένουν ανθεκτικοί και ισχυροί καθώς κύριο μέλημα τους αποτελεί η ολοκλήρωση των ενεργειών που θα βγάλουν την χώρα από την κρίση που άλλοι δημιούργησαν, ώστε οι Έλληνες να δούνε την αναπτυξιακή διαδικασία να γίνεται ορατή.

Ο κ. Τοσουνίδης χαρακτήρισε την ΝΔ κόμμα ανέκδοτο με τις θέσεις που εκφράζει κυρίως στο ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, όπου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να απαντήσει για την διπροσωπία, υποκρισία και χυδαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα αυτό, ενώ από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η μόνη σταθερή πολιτική δύναμη που μπορεί να σταματήσει την συμφωνία, όταν και εάν έρθει η στιγμή. « Πολύ εύκολα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τοσουνίδης «οι της ΝΔ φόρεσαν τις στολές των Μακεδονομάχων, όπως πολύ εύκολα τις κρέμασαν και στην ντουλάπα τους».

Επανέλαβε την θέση των ΑΝΕΛ να δοθεί η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να παραδώσουν το όνομα, την ιστορία και την εθνική ταυτότητα μέσω δημοψηφίσματος για το οποίο χρειάζεται να πειστούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Όσον αφορά την παραίτηση του Γραμματέα του κόμματος Ευθύμιου Δρόσου, σημείωσε πως προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο κόμμα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα