Καβάλα: Έναρξη για τον Σύλλογο Εβριτών

12:43 27/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για ακόμη μια χρονιά ανοίγει τις πόρτες του ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας «Ο ΕΒΡΟΣ» για να υποδεχτεί παλιούς αλλά και νέους χορευτές και μαθητές του.

Στον Σύλλογο λειτουργούν χορευτικά τμήματα (Παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων), Τμήματα Ζωγραφικής (Παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων), Τμήματα Γυμναστικής ενηλίκων γυναικών, μελών του Συλλόγου και Θεατρική Ομάδα που θα εμπλουτίσει τις παραστάσεις του συλλόγου.
Διδάσκονται, χοροί και τραγούδια, από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, καθώς και ενότητες όπως ο Έβρος, ο Πόντος, η Καππαδοκία, η Μ. Ασία.

Στόχος του συλλόγου είναι η σύνδεση του παρελθόντος,

της ιστορίας με τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τα προγράμματα εκμάθησης των παραδοσιακών χορών, τον τρόπο διδασκαλίας τους από τους έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους, τα σεμινάρια, τις εκδρομές και τα ταξίδια.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου στο Πολύκεντρο «Πυθαγόρας» τις απογευματινές ώρες. Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου. Ο Αγιασμός θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα διδασκαλίας των χορευτικών τμημάτων στο κτίριο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα