Κομοτηνή:Φιλοξενία και φιλικό με την «Ολύμπια» Σούμεν της Ροδόπης 87

12:30 27/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Γυναικεία Ομάδα ποδοσφαίρου Ροδόπη 87 θα φιλοξενήσει στην Κομοτηνή την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Βουλγαρίας ΟΛΥΜΠΙΑ Σούμεν, η οποία θα φιλοξενηθεί στις Πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας.

Την αποστολή θα συνοδεύουν και οι γονείς των παικτριών που θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της Ροδόπης.
Την Κυριακή στις 12.30 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο γυναικείες ομάδες και θα ακολουθήσει

γεύμα και για τις δύο ομάδες, από το Δήμο Κομοτηναίων.
«Η ομάδα της Ροδόπης εκφράζει τις ευχαριστίες της για τους ανθρώπους που υποστήριξαν την όλη διοργάνωση της φιλοξενίας και του φιλικού με την ομάδα της Ολύμπιας Σούμεν» καταλήγει ανακοίνωση της Ροδόπης 87.
Για το θέμα μίλησε στην περιφερειακή ραδιοεφημερίδα του Δικτύου ΑΜ-Θ, ο Εκδότης της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας Θρακικη Αγορά,-και κάτι λιγότερο από την ψυχή της Ροδόπης 87- Κωνσταντίνος Μαυρομάτης, λέγοντας πως είναι ένας τρόπος να προσεγγίσουμε και να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τις χώρες που γειτονεύουμε: Αθλητισμός-Πολιτισμός.
Πέρα από τις γυναικείες ομάδες ενδιαφέρον για ανάλογα φιλικά εξέφρασαν και οι ανδρικές ομάδες του ποδοσφαίρου στη Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα