Κομοτηνή: Το We Grow ήρθε για να μείνει

08:20 10/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Η κα Λιβεριάδου με τον συνεργάτη της κ. Τ. Κελεσίδη.

Κάτι παραπάνω από πετυχημένη ήταν η πρώτη διοργάνωση του We Grow, του υπαίθριου φεστιβάλ για μικρούς, αλλά και για μεγάλους, όπως αποδείχθηκε. Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, που στήριξε αυτή την προσπάθεια δηλώνει μέσω της προέδρου της, της κας Νατάσας Λιβεριάδου, ικανοποιημένη!

Την συναντήσαμε στον χώρο του φεστιβάλ, περιτριγυρισμένη από συνεργάτες , αλλά και εκατοντάδες λιλιπούτειους δημότες. «Η δημοτική επιχείρηση δεν κάνει τίποτα

χωρίς τους ανθρώπους και ιδιαίτερα χωρίς τους νέους που τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Κι ακούμε πάντα τις γνώμες και τις προτάσεις τους. Αρκετά που έχουν γίνει θεσμός, όπως η πανευρωπαϊκή μέρα της μουσικής, με υπόδειξη νέων έγιναν. Ακούμε την γνώμη των πολιτών κι αυτό έγινε με το we grow, με την Χριστίνα Σόφτα και την Ελευθερία Κυρέζογλου, που το πρότειναν κι «έτρεξαν» την υλοποίησή του.» δηλώνει η κα Λιβεριάδου.

Η Χριστίνα Σόφτα και η Ελευθερία Κυρέζογλου εμπνεύστηκαν και διοργάνωσαν το Φεστιβάλ.

«Δεχτήκαμε κι εγώ κι ο δήμαρχος την πρότασή τους με πολύ μεγάλη χαρά. Βοήθησαν τα δύο κορίτσια και τα ευχαριστώ πολύ. Καταφέραμε να αξιοποιήσουμε το χώρο. Είναι πολύ όμορφος κι ιδιαίτερος χώρος. Σηκώσαμε το οικονομικό βάρος. Και στηρίξαμε την προσπάθεια τριάντα και πλέον εθελοντών, οι οποίοι καθάρισαν κι έβαψαν» εξηγεί ικανοποιημένη από την συνεργασία και την συμμετοχή των εθελοντών.

Στο ερώτημα δε αν του χρόνου θα έχουμε το we grow 2; Απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: « Θα μείνει, Όσο θα είμαι υπεύθυνη, θα μείνει. Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει.» Τέλος, μιλώντας για την Κομοτηνή του μέλλοντος αναφέρεται σε μια πόλη, που θα κινητοποιούνται οι πολίτες και θα έχει χρώμα μην παραλείποντας να στείλει ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες « Οι αιρετοί θα πρέπει να έχουν διάθεση και όραμα να γίνονται πράγματα στην πόλη και να γίνονται ποικίλες εκδηλώσεις για όλους.»
Φώτο: Στιγμιότυπα από το πρώτο we grow ρεπορτάζ-κείμενο – φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα