Δολοφονία στο Ψυχικό: Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 57χρονος – Η κίνηση «κλειδί» πριν το έγκλημα

Την άκρη στο κουβάρι της εν ψυχρώ δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού στο Ψυχικό προσπαθούν να «ξετυλίξουν» οι Αρχές, εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και σενάρια.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει πλέον το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας γύρω από την πολυκατοικία, καθώς οι τραπεζικοί λογαριασμοί του θύματος.

Η κίνηση «κλειδί» πριν τη δολοφονία

Παράλληλα, πλέον ολοένα και εντονότερα εξετάζεται το ενδεχόμενο το 57χρονο θύμα να γνώριζε τον δολοφόνο του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο 57χρονος

φαρμακοποιός στη θέα του οπλισμένου άντρα δίπλα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του, αντί να κάνει κίνηση να προφυλαχθεί, άνοιξε το παράθυρο και φάνηκε σαν να ήθελε να μιλήσει στον δολοφόνο του, γεγονός που φανερώνει ότι τον γνώριζε από πριν.

Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι δεν δεχόταν απειλές

Την ίδια στιγμή η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως ο 57χρονος, πατέρας δυο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό.

Μάλιστα, το Σάββατο, η σύζυγος του θύματος έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επανέλαβε ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές.

Παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως πίσω από την εκτέλεση κρύβονται προσωπικές διαφορές, ίσως με οικονομικά κίνητρα, οι οποίες όμως δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη.

Ο 57χρονος ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως καθημερινά όταν έκλεινε το φαρμακείο του, μοίραζε στα σπίτια των άπορων πελατών του τα φάρμακα, που οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αγοράσουν.

Σήμερα, Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή του 57χρονου προκειμένου να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη μαφιόζικη εκτέλεση ακριβείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα