Κομοτηνή: Χαράματα για τη δουλειά

11:53 24/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξυπνά νωρίς χαράματα. Στις πέντε βρίσκεται στο super market που διαθέτει αντικαθιστώντας τον υπάλληλο που δούλευε όλη νύχτα. Έχει περάσει δύσκολες ώρες, ώρες αγωνίας, στο ξεκίνημα της δουλειάς, όταν το μεγάλο ερωτηματικό ήταν ένα: «Αλήθεια, θα τα καταφέρουμε ;» Η Αντιγόνη Τσεσμελή, καιρό μετά ,δίνει η ίδια την απάντηση «Τα καταφέρνουμε με πολύ τρέξιμο, πολύ δουλειά, αλλά τα καταφέρνουμε.»

Στο διάστημα αυτό έγινε η ίδια και πρωταγωνίστρια μιας απόπειρας κλοπής από το κατάστημα της. «Όταν

μπήκαν μέσα για να κλέψουν διατήρησα την ψυχραιμία μου και τους επιτέθηκα κι εγώ. Δεν φοβάμαι, όταν βρίσκομαι εδώ γιατί πάντα έχει κόσμο, προμηθευτές, πελάτες, λίγες είναι οι στιγμές που είμαι μόνη στο μαγαζί.» Περισσότερο «φοβίζει» η έλευση των λογαριασμών που πρέπει να εξοφληθούν και οι λοιπές υποχρεώσεις και λιγότερο οι διαρρήξεις. Καλούμε την κα Αντιγόνη να κάνει τον δικό της απολογισμό, «εύκολη – δύσκολη δουλειά;» τη ρωτάμε «δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες δουλειές πια! Αρκεί δουλειά να υπάρχει και να θέλει κανείς να δουλέψει. »

Τον καιρό που λειτουργεί το κατάστημα της είδε πολλούς νέους με προσόντα να διαβαίνουν το κατώφλι της επιχείρησης για να της ζητήσουν δουλειά. «Έχουμε δει πολλά βιογραφικά. Είναι άτομα με πολλά προσόντα οι περισσότεροι. Ήδη οι εργαζόμενοι εδώ έχουμε τελειώσει μια Πανεπιστημιακή Σχολή, απαραίτητες κρίνονται και οι ξένες γλώσσες, όλα χρειάζονται στην εποχή μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν πολλά προσόντα » λέει η δυναμική επιχειρηματίας και σπεύδει να τοποθετήσει στα ράφια τα πρώτα προϊόντα της σημερινής ημέρας.
Φώτο:Αντιγόνη Τσεσμελή Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα