Βόλος: «Ρημάζει» ο Βιολογικός των Κάτω Λεχωνίων

10:42 24/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έργο αξίας άνω των 600.000 ευρώ έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από τη ΔΕΥΑΜΒ στα Κάτω Λεχώνια. Πρόκειται για το έργο της αποχέτευσης του βόρειου τμήματος του χωριού (περιοχή Τσικάρι) και το Βιολογικό Καθαρισμό που έχει κατασκευαστεί κοντά στο κοιμητήριο του χωριού.

Το έργο ξεκίνησε πριν το 2007 και ολοκληρώθηκε κατά 97% το 2010 όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο Απόστολος Ραυτόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος του τότε Δήμου Αρτέμιδος. Το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ θα έδινε λύση

στην αποχέτευση 100 περίπου κατοικιών στην περιοχή Τσικάρι που το έδαφος είναι πετρώδες και οι κάτοικοι αδειάζουν τους βόθρους τους κάθε λίγο και λιγάκι, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα.

Όπως ανέφερε ο κ. Ραυτόπουλος, το 2009 ο τότε δήμος Αρτέμιδας είχε πληρώσει στη ΔΕΗ 10.800 ευρώ για τοποθετηθεί στύλος με ρεύμα για την ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου που είχε ξεκινήσει να κατασκευάζεται 150μ. από το Βιολογικό Καθαρισμό.

«Αυτή τη στιγμή ο Βιολογικός ρημάζει. Είναι σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο, τα χόρτα οργιάζουν ενώ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο μηχανολογικός εξοπλισμός αυτού του σύγχρονου Βιολογικού» επισήμανε ο κ. Ραυτόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα