Κλειστά τα σχολεία για 3 ημέρες σε Χανιά και Κίσσαμο – Κλειστά τη Δευτέρα στον Μυλοπόταμο

22:08 14/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά θα παραμείνουν από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη όλα τα σχολεία της Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης στα Χανιά , λόγω των καιρικών συνθήκων που αναμένεται να ενταθούν στο νησί.

Τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης όπως γινόταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Κλειστοί θα παραμείνουν για το ίδιο χρονικό διάστημα και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του ΔΟΚΟΙΠΠ του δήμου Χανίων.

Εξάλλου,

με αντίστοιχη ανακοίνωσή του και ο Δήμος Κισσάμου, γνωστοποιεί ότι το επίμαχο τριήμερο, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.

Επίσης, κλειστά θα είναι αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στο Δήμο Μυλοποτάμου, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Κόκκινου.
Στην σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου, Δημήτρη Κόσκκινου αναφέρεται ότι:
Με απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου λόγω των δελτίων καιρού της Πολιτικής Προστασίας για έκτακτα και δύσκολα καιρικά φαινόμενα, αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2020, προληπτικά, όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Μυλοποτάμου καθώς επίσης Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί που λειτουργούν στον δήμο μας, θα είναι κλειστά. Για την Τρίτη και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση αύριο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα