Κλειστά όλα τα σχολεία Κερκύρας και Παξών για δύο μέρες

21:41 14/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού και στο νησί της Κέρκυρας και στους Παξούς με κοινή απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των 4 Δημάρχων.

Μέχρι αυτή την ώρα επίσημη ανακοίνωση έστειλε μόνο ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας αλλά ύστερα από επικοινωνία μας με τους Δημάρχους Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας καθώς και με το Δήμαρχο Παξών επιβεβαιώθηκε ότι η απόφαση είναι κοινή. Η αιτιολογία που ανέφεραν οι Δήμαρχοι είναι η κακοκαιρία και ο παγετός.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Προς ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας και των γονιών, ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Η απόφαση ελήφθη από την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων σε συνεργασία και με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας.
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 9,30 δόθηκε στη δημοσιότητα και η επισημη ανακοίνωση από την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη.
Λόγω:
Της αναμενόμενης επέλευσης της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολικών μονάδων, της ασφάλειας μετακίνησης των μαθητών λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και ιδίως των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν από σήμερα μέχρι τις επόμενες ημέρες, οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας θα παραμείνουν κλειστές την Δευτέρα 15/02/2021 και την Τρίτη 16/02/2021.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα