Κέρκυρα: Νέες προκηρύξεις γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο

14:18 23/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για 1 μόνιμο ιατρό επιμελητή Β’ νεφρολογίας για το Νοσοκομείο Κέρκυρας. Η θέση αυτή αποτελεί νέα θέση για το Νοσοκομείο μας και είχε ζητηθεί το Δεκέμβριο του 2016 από το Υπ. Υγείας ως έκτακτη ανάγκη. Αιτήσεις από 1-20 Απριλίου στο Γ.Ν.Κέρκυρας. Σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, υπενθυμίζεται ότι παραμένει πάντα ανοιχτή θέση επικουρικού ιατρού Νεφρολογίας, Παθολογίας ή καρδιολογίας για τη μονάδα τεχνητού νεφρού, στην οποία δίνονται και επιπλέον κίνητρα διαμονής

από το ΓΝ Κέρκυρας. Αναμένεται επίσης στο επόμενο διάστημα η έγκριση από το υπουργείο υγείας για την προκήρυξη ακόμα μιας μόνιμης θέσης Διευθυντή νεφρολογίας της μονάδας τεχνητού νεφρού που είχε καταστεί άγονη στα τέλη του 2016.
Με την πλήρωση αυτών των θέσεων στο προσεχές μέλλον η μονάδα τεχνητού νεφρού θα διαθέτει εκ νέου 3 μόνιμους και 1 επικουρικό ιατρό.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης έως την 31 Μαρτίου από το ΚΕΕΛΠΝΟ ο διαγωνισμός για νέες θέσεις ιατρών και νοσηλευτών με σύμβαση
εργασίας 2 ετών, οι οποίες περιλαμβάνουν θέσεις προσωπικού για τη στελέχωση των μονάδων εντατικής θεραπείας στα νοσοκομεία.
Μεταξύ αυτών για το νοσοκομείο Κέρκυρας έχει προκηρυχτεί:
Μία θέση κατηγορίας ΠΕ Ιατρών
Μία θέση κατηγορίας ΠΕ Νοσηλευτών
Δύο θέσεις κατηγορίας ΤΕ Νοσηλευτών
Μία θέση κατηγορίας ΔΕ Νοσηλευτών
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ έως το τέλος του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα