«Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016» με πλούσιο πρόγραμμα

11:09 15/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους και θέατρα, ελκυστικές για όλους τους κατοίκους, τα παιδιά, αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας, υλοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016».

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος είναι τα Φεστιβάλ στο Θέατρο Αττικού Άλσους, στο Θέατρο

Κολωνού και στις Γειτονιές της Αθήνας.

Ο Οργανισμός, ενισχύοντας το κοινωνικό του έργο, καλεί τους πολίτες αντί εισιτήριου κατά την είσοδό τους στο θέατρο να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η είσοδος στο μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων είναι ελεύθερη, ενώ σε κάποιες παραγωγές υπάρχει συμβολικό εισιτήριο.Οι Mode Plagal εμφανίζονται στο Θέατρο Αττικού Αλσους.

Φεστιβάλ στο Θέατρο Αττικού Άλσους
11 – 25 Ιουλίου & 20 Αυγούστου – 18 Σεπτεμβρίου

Ο Οργανισμός ανοίγει την αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Θέατρο του Αττικού Άλσους και με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζει ένα πλούσιο και πολυποίκιλο πρόγραμμα με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
Η σκηνή του Αττικού Άλσους θα υποδεχτεί αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως η Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Αφροδίτη Μάνου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, ο Γιάννης Κούτρας, τα Κίτρινα Ποδήλατα, οι Onirama, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Ραλλία Χριστίδου, ο Μπάμπης Στόκας, η Ελένη Δήμου, κ.ά.

Η «Αντιγόνη» από το Εθνικό Θέατρο, η «Αριστοφανιάδα» από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, ο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Θέατρο Τέσσερις Εποχές-Γιάννης Μόρτζος, «Του Κουτρούλη ο γάμος», «Οι 12 Ένορκοι» είναι κάποιες από τις θεατρικές παραγωγές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τα βράδια του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα