Κέρκυρα: Με δωρεά το νέο ΤΕΠ της παιδιατρικής στην Κέρκυρα

09:54 15/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με θερμά λόγια για τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των εκσυγχρονισμένων ΤΕΠ της παιδιατρικής του Νοσοκομείου της Κέρκυρας που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε τρεις μήνες μετά από χορηγία του Συλλόγου Αντιμετώπισης Παιδικών Τραυμάτων και του Ξενοδοχείου Μαρμπέλα.

Η τελετή εγκαινίων έγινε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου και την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Πικραμένου οικογενειακού φίλου του Σπύρου Δρακόπουλου, στη μνήμη

του οποίου έγινε η συγκεκριμένη χορηγία. Ο Δνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου, Βασίλης Δρακόπουλος, ιδιαίτερα συγκινημένος ανέφερε ότι ο πατέρας του ήταν λάτρης της Κέρκυρας και φρόντιζε να αποδεικνύει την αγάπη του αυτή με κάθε ευκαιρία. Ευχήθηκε μάλιστα να βρεθούν κι άλλες ευκαιρίες ώστε η αρωγή αυτή προς το νοσοκομείο της Κέρκυρας να συνεχιστεί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια Δρακόπουλου απηύθυνε η πρόεδρος του Σωματείου Αντιμετώπισης Παιδικού Ταύματος Νατάσσα Βρέκοση τονίζοντας τη σημαντικότητα της αντιμετώπισης έκτακτων παιδικών περιστατικών κατά τις πρώτες και ιδιαιτέρα κρίσιμες ώρες με αποτελεσματικό τρόπο.

Χαρακτηριστική ήταν και η παρέμβαση της Διευθύντριας της Παιδιατρικής Ιμμακολάτας Ντεμάτζιο η οποία ευχαρίστησε τους χορηγούς για τα νέα εργαλεία, επισημαίνοντας την ανάγκη ενίσχυσης των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Να παραδειγματιστούν από την προσφορά της οικογένειας Δρακόπουλου, κάλεσε τους, Κερκυραίους και μη, επιχειρηματίες του νησιού, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή εξήρε με τη σειρά της την πρωτοβουλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα