Η «Furnidec Business» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

14:09 15/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πιο εξειδικευμένο γεγονός του επίπλου και της διακόσμησης Furnidec Business από τις 17-19 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Έπιπλο, διακόσμηση, interior και industrial design συναντώνται στην Furnidec Business, την πρώτη έκθεση της χρονιάς για τον κλάδο, αλλά και την μακροβιότερη διαχρονικά, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου.
Η Furnidec Business, η οποία αποτελεί το πιο εξειδικευμένο γεγονός στο έπιπλο, θα καλύψει φέτος 12.500 τ.μ. σε 4 περίπτερα, συγκεντρώνοντας 70 εκθέτες από όλο το φάσμα του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου, της διακόσμησης και του design.
Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) της έκθεσης φτάνουν τους 155 και προέρχονται από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.
Η έκθεση, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, φιλοξενεί επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.
Εκτός από το οικιακό και επαγγελματικό έπιπλο, θα παρουσιαστούν και ολοκληρωμένες προτάσεις από τον δημιουργικό κόσμο του σύγχρονου design και της εσωτερικής διακόσμησης.
Η δυναμική της Furnidec Business αποτυπώνεται στο ότι εξακολουθεί να προσελκύει σημαντικούς φορείς της αγοράς, οι οποίοι παρουσιάζουν την δραστηριότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (ΣΑΘ), με αφετηρία την Furnidec Business 2017, εγκαινιάζει την παρουσία του στις κλαδικές εκθεσιακές διοργανώσεις. Το περίπτερο του ΣΑΘ θα διαθέτει τρεις ενότητες και θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Κεντρικό έκθεμα του περιπτέρου θα είναι οι δημιουργίες αρχιτεκτόνων της Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού-σχεδιασμού αντικειμένου.
Ακόμη, θα εκτεθούν τα αποτελέσματα της συνθετικής/σχεδιαστικής άσκησης Fabrication Protocols / Modulated Surfaces και στο περίπτερο θα παρουσιαστούν πλέον των 30 προπλασμάτων και σχεδίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα