Ο Καζαμίας για νέο προπονητή, κόσμο και Π.Ανδρέου (Ηχητικό)

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τους ερυθρόλευκους. Αναφέρθηκε στον νέο προπονητή Αντόνιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έρχεται απόψε στην Κύπρο, τον τρόπο που έγινε η επιλογή του, τον κόσμο, ενώ απάντησε για το αν θα παραμείνει στην προεδρία ο Πάρης Ανδρέου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον νέο τεχνικό της ομάδας είπε: «Φτάνει νωρίς το βράδυ ο κ. Κονσεινσάο. Αύριο θα κάνει την πρώτη προπόνηση και θα

βρεθεί στον πάγκο της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Μαζί του έρχεται και βοηθός προπονητής, τον οποίο ζήτησε ο ίδιος».

Για την επιλογή του, δήλωσε: «Έχουν προταθεί πάρα πολλοί. Κάναμε μια μικρή λίστα, ήταν η καλύτερη επιλογή, αφού είναι λάτρης της πειθαρχίας, ξέρει να ανεβάζει ψυχολογικά τους παίκτες και είναι αυτό ψάχναμε τη δεδομένη στιγμή. Το οικονομικό ήταν επίσης σημαντικός παράγοντας που έπαιξε ρόλο, ενώ τον κυριότερο λόγο έπαιξε και το γεγονός ότι αποδέχθηκε 3 μήνες συμβόλαιο, τονίζοντάς μας, μάλιστα, πως θέλει να δούμε τη δουλειά του και ανάλογα να αποφασίσουμε για τη νέα χρονιά. Αυτό δείχνει το πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη δείχνει στις ικανότητές του».

Για τον κόσμο που απομακρύνθηκε, απάντησε: «Ζητήσαμε τη μείωση του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ήδη στείλαμε αίτημα στην ΚΟΠ. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να επιστρέψει κοντά στην ομάδα, αναγνωρίζουμε την πίκρα και τον θυμό που αισθάνεται, όμως δεν βοηθούν τους παίκτες με το να παίζουμε σε άδειες εξέδρες. Πρέπει να στηρίξουμε έμπρακτα τους παίκτες μας. Όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα δούμε τα λάθη που έγιναν και θα αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

Για το αν θα παραμείνει ο Πάρης Ανδρέου στην προεδρία του Σωματείου, δήλωσε: «Ο καταλληλότερος να το απαντήσει είναι ο ίδιος. Προσωπικά θα ήθελα να παραμείνει, έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, εκεί που όλοι πίστευαν πως θα κλείσει. Το χρέος από τα 5 εκατομμύρια έπεσε λίγο πιο πάνω από 2, χρειάζεται στήριξη απ’ όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα