«Για σένα…» στο El Convento Del Arte

11:05 21/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Για σένα…» φιλοξενείται κάθε Τετάρτη έως και τις 7 Φεβρουαρίου 2018, στις 9.15 το βράδυ, στο El Convento Del Arte. Τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει η Ρέινα Σ. Εσκενάζυ και τη δραματουργική επεξεργασία η Ελίνα Γιαννάκη.

Οι δύο ηθοποιοί, Ελίνα Γιαννάκη και Νικόλαος Μπράβος, προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει την ιστορία ενός ζευγαριού που συναντιέται, ερωτεύεται και μάχεται για να κρατήσει ζωντανό τον έρωτά του.

Μέσα από έργα του παγκόσμιου θεάτρου και του κινηματογράφου, όπου ο Ζαν Κοκτό συναντά

τον Καζαντζάκη, η Σάρα Κέιν φλερτάρει με τον Καμπανέλλη και η ποίηση ενώνεται με τη λογοτεχνία, ξεδιπλώνεται σε μια μουσικοθεατρική παράσταση η ζωή του ζευγαριού που ακροβατεί ανάμεσα στην ποίηση του έρωτα και τον ρεαλισμό της καθημερινότητας.
Ξεδιπλώνεται μια ιστορία αγάπης με οδηγό τα συναισθήματα που γεννάει ο έρωτας.
Ταξιδεύει το κοινό μαζί τους ξεκινώντας από την πρώτη τυχαία γνωριμία, όπου ένα βλέμμα ή μια μικρή κίνηση σε μαγνητίζει και σε κάνει να θέλεις να υπερβείς τον εαυτό σου με στόχο να πλησιάσεις και να κερδίσεις τον άλλον…

Η μουσική πάντα εκεί έτοιμη να τονίσει και να εκβιάσει το ανθρώπινο συναίσθημα… να εξυμνήσει τον έρωτα, τον πόνο, τη ρουτίνα, τον νου, τα μάτια και την καρδιά.
Γνωστές ερωτικές μελωδίες από την ελληνική και τη διεθνή δισκογραφία, που όλοι λίγο-πολύ έχουμε παρασυρθεί στους ρυθμούς τους, συνεχίζουν να κρατάνε συντροφιά στο κοινό και μετά το τέλος της μουσικοθεατρικής παράστασης σε μια απόπειρα να μείνει η γλυκόπικρη αίσθηση του έρωτα για λίγο ακόμα στην καρδιά μας.
Μοναδικός σκοπός; Η εξύμνηση του έρωτα που πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να πρωταγωνιστεί στις ζωές μας!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ρέινα Σ. Εσκενάζυ
Δραματουργική Επεξεργασία: Ελίνα Γιαννάκη
Σχεδιασμός Φωτισμού: Κώστας Τριανταφύλλου
Φωτογραφίες: Ελευθέριος Βασιλάκης

Παίζουν: Ελίνα Γιαννάκη, Νικόλαος Μπράβος
Τραγούδι: Ελεάννα Φινοκαλιώτη
Πιάνο: Νικόλας Μπράβος

El Convento Del Arte

Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παραστάσεις:
Κάθε Τετάρτη έως και τις 7 Φεβρουαρίου 2018

Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα

Είσοδος: 10 €

Keywords
Τυχαία Θέματα