Χιονίζει στα ορεινά και πεδινά της Θεσσαλίας

10:52 21/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε επιφυλακή βρίσκονται συνεργεία των Π.Ε. Λάρισας και Τρικάλων για να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους και να ρίξουν αλάτι όπου χρειαστεί καθώς από τα ξημερώματα χιονίζει στα ορεινά και στα πεδινά.

Στα ορεινά του νομού Τρικάλων το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά και εξακολουθεί να χιονίζει. Από τις πρώτες πρωινές ώρες άρχιζε να χιονίζει και στη πόλη της Λάρισας , χωρίς να έχει δημιουργήσει προβλήματα με το οδικό δίκτυο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο υπεύθυνος Πολιτικής

Προστασίας της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καραμπούζης επεσήμανε ότι από την χιονόπτωση δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ωστόσο τα συνεργεία των δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας είναι στα σημεία για να επέμβουν εφόσον χρειαστεί. Ο κ. Καραμπούζης εστίασε την προσοχή των οδηγών για τις επόμενες ημέρες, τονίζοντας, ότι «θα επικρατήσει παγετός και χρειάζεται οι οδηγοί να είναι προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για να μην ταλαιπωρηθούν οι ίδιοι και ταλαιπωρήσουν και τους άλλους. Εμείς έχουμε τροφοδοτήσει με αλάτι τους δήμους, ώστε να ρίξουν στα επικίνδυνα σημεία και όπου αλλού χρειαστεί».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα