Επανένταξη τεσσάρων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ

13:21 21/2/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Με επιστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον πρόεδρο της Βουλής, επανεντάσσονται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές Αντζελα Γκερέκου, Μιχάλης Κασσής, Γιάννης Κουτσούκος και Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο κ.Βενιζέλος
σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η επιστροφή των τεσσάρων βουλευτών στους κόλπους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ενδυναμώνει την κοινοβουλευτική παρουσία του και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ κατέβαλε και εξακολουθεί να καταβάλλει δυσανάλογα μεγάλο πολιτικό κόστος για τη μοναδιική υπεύθυνη και εφικτή στρατηγική εξόδου από την κρίση.

Σημειώνει ακόμη ότι τμήμα του κόστους που πληρώνει το ΠΑΣΟΚ ήταν και η διαγραφή των τεσσάρων βουλευτών από την ΚΟ μετά την ψηφοφορία για τα δύσκολα δημοσιονομικά μέτρα που οδήγησε στην εκταμίευση των δόσεων.

Ο κ.Βενιζέλος υπογραμμίζει ακόμα ότι το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα επιτρέψει να λειτουργήσει το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο αποφασιστικά ως εγγυητής της σταθερότητας του έθνους που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα