Εντοπισμός κλεμμένου ταχύπλοου και δύο συλλήψεις ηλικιωμένων!

08:24 21/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, δύο Έλληνες, ένας άντρας 74 ετών και μία γυναίκα 79 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και νομότυπου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τα παραπάνω στελέχη στην οικία των συλληφθέντων διαπιστώθηκε ότι είχαν προβεί στην κλοπή του σκάφους με στοιχεία »ΓΩΓΩΣ-ΜΙΚΕ» Τ.Η. 977 το οποίο είχε δηλωθεί ως κλαπέν την 18-09 από τον νόμιμο ιδιοκτήτη του, από την περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου Παντάνασσας

Ηρακλείου.

Επιπλέον, κατά την έρευνα στο σπίτι τους, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε όχημα με πλαστές πινακίδες το οποίο φαίνεται ότι ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο είχε επίσης δηλώσει την κλοπή του.

Επιπρόσθετα ευρέθησαν μία πινακίδα δικύκλου οχήματος 50 κυβικών εκατοστών μη προβλεπόμενης κατασκευής για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, καθώς και σκελετός δικύκλου οχήματος και διάφορα ανταλλακτικά δικύκλων οχημάτων. Το ταχύπλοο σκάφος αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα