Κλιμάκιο του «Σταύρος Νιάρχος» στην Κομοτηνή

00:47 21/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 9 χθες το πρωί υποδέχθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Φιλιππίδης ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Αλέξανδρος Σπανός και ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Στρατής Πλωμαρίτης κλιμάκιο από εξειδικευμένους επιστήμονες από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αμέσως ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του νοσοκομείου Κομοτηνής όπου παρευρέθηκαν εκτός από τους κ Φιλιππίδη, Σπανό και Πλωμαρίτη, ο αντπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο πρόεδρος

της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Καρασταύρου, υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας καθώς και μηχανικοί του νοσοκομείου Κομοτηνής. Θέμα της σύσκεψης η ανέγερση του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής.

Όπως εξήγησε ο κ Φιλλιπίδης έγινε εκτενή ς συζήτηση για τα ζητήματα που θα προκύψουν από εδώ και στο εξής .ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου που είναι η ανέγερση νέου νοσοκομείου στο νομό Ροδόπης. Είδαμε τις μελέτες τόνισε ο κ Φιλιππίδης που προϋπήρχαν έγινε μια συζήτηση επί των μελετών αυτών και διατυπώθηκαν κάποιες παρατηρήσεις οι οποίες θα αποτυπωθούν και στην επικαιροποίηση αυτών των μελετών.

Σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του κλιμακίου από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το νέο νοσοκομείο θα είναι ενεργειακά πλήρως αναβαθμισμένο και φιλικό προς το περιβάλλον.

“Θα έχουμε ένα κτήριο πρότυπο” πρόσθεσε ο κ Φιλιππίδης “το οποίο θα έχει διεθνή πιστοποίηση και θα είναι οικολογικό.”.

Από την πλευρά του ο κ Πλωμαρίτης τόνισε ότι το υπουργείο δεσμεύεται ότι με ειδικές διαδικασίες μόλις ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού τεχνικού, ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού. Όλα αυτά θα είναι καταγεγραμμένα στην σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του υπουργείου.

Στην κεντρική φωτό : διακρίνονται ο διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Φιλιππίδης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων του νοσοκομείου Αλέξανδρος Σπανός,ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ και μέλη του κλιμακίου από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Keywords
Τυχαία Θέματα