Ενταση σε ΝΟΔΕ Χίου και βολές κατά Ν. Μηταράκη

14:55 12/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενταση στη ΝΟΔΕ Χίου όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του βουλευτή Δωδεκανήσων και τομεάρχη περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Μάνου Κόνσολα, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ερώτηση ιδιοκτήτη τοπικής ιστοσελίδας αν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου παραμένει στο κόμμα, μετά την απόφαση διαγραφής του λόγω δηλώσεών του· αντέδρασε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου Πρόδρομος Μανωλάκης που αποχώρησε βρίζοντας, για να ακολουθήσει ολομέτωπη επίθεση έτερου μέλους της Νομαρχιακής, Παντελή Καμπούρη, κατά του βουλευτή της ΝΔ στη Χίο Νότη Μηταράκη.
Ο τελευταίος

κράτησε όλη την ώρα του συμβάντος την ψυχραιμία του, ενώ ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου με προσωπική του μήνυμα ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.
«Το γεγονός συνέβη κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση και ένταση μια δύσκολης εβδομάδας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στη μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη την οποία όλοι υπηρετούμε, δεν χωράνε προσωπικές στρατηγικές, κομιτάτα και μικροσυμφέροντα», σημειώνει ο Πρόδρομος Μανωλάκης.
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, που σημειώνει ότι «ο πρωταγωνιστής του απαράδεκτου περιστατικού… είναι συνάμα σημαίνον στέλεχος της δημοτικής αρχής Χίου, το alter ego του δημάρχου», από τον οποίο θέτει θέμα παραίτησης του κ. Καμπούρη από πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου.

The post Ενταση σε ΝΟΔΕ Χίου και βολές κατά Ν. Μηταράκη appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα