Ειδήσεις Αργολίδας απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης

08:43 11/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

*Εκδήλωση απόδοσης τιμών, διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Μυκηνών, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος. Στην εκδήλωση απόδοσης τιμών έγινε «Μεταλλιοδοσία» σε πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών που διέπρεψαν ο καθένας στον τομέα του. Επίσης έγινε βράβευση των αριστούχων μαθητών από τα σχολεία του Δήμου.

* Ξεκίνησε να λειτουργεί ο δημοτικός χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Άργος, ένας τεράστιος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει πάρα πολλά αυτοκίνητα και θα αποσυμφορήσει το κέντρο.
Η

είσοδος του είναι επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και από την οδό Μπουσουλοπούλου (πίσω από το παλιό ΙΚΑ) και έχει εύκολη πρόσβαση , βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από το κέντρο της πόλης και την λαϊκή αγορά.

* Συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα, διοργανώνει η Β τάξη του ΓΕΛ Κρανιδίου, την Τετάρτη στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

* Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, με επιτυχία, η τετραήμερη έκθεση ΄΄Οι θησαυροί της Αργειακής γης , οίνος, λάδι , εσπεριδοειδή΄΄, που διοργάνωσαν στους στρατώνες Καποδίστρια, ο δήμος Άργους –Μυκηνών και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων.

*Η παρουσίαση της νουβέλας «Η αγιογραφία της Άννας», του Κώστα Πετρουλά θα παρουσιαστεί την Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Βουλευτικό του Ναυπλίου. Για την έκδοση θα μιλήσουν η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Χρύσα Σαββάκη και η ηθοποιός του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου Πέγκυ Νόνη.

* Το Λύκειο Ελληνίδων, παράρτημα Άργους, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 20:00 μ.μ., στο Μπουσουλοπούλειο Γυμνάσιο με τίτλο: Εκ Νυκτός Ορθρίζοντες.. .Ύμνοι και Αγερμοί των Χριστουγέννων. Συμμετέχουν η Βυζαντινή Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Επαρχίας Θήβας, η Παραδοσιακή Χορωδία και η Ορχήστρα του Λυκείου των Ελληνίδων.

σύνταξη ειδήσεων
Γιάννης Γαλανόπουλος

Keywords
Αναζητήσεις
eidiseis.argolidos
Τυχαία Θέματα