ΕΡΤ3 – «Η λευκή σκλάβα»

02:04 11/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 49ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια
από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 49ο. Στο τέλος του πάρτι, ο Nicolas ευχαριστεί και συγχαίρει τη γυναίκα του για την καλή οργάνωση και προετοιμασία. Η Ayotunde και ο Abdul καταφτάνουν και η Isabel είναι πολύ χαρούμενη, αλλά η Adela δεν συμφωνεί καθόλου που ήρθαν οι μελλοντολόγοι. Η μελλοντολόγος λέει στην Isabel ότι θα πάψει να είναι ένα μικρό κορίτσι την ημέρα που θα δει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της. Ο Trinidad και η Remedios κάνουν έρωτα. Ο Nicolas και η Adela συλλαμβάνουν τον Abdul να κλέβει και τον παραδίδουν στον Marquez. Η Victoria προτείνει να τους αφήσουν να φύγουν για να μην καταστρέψουν το πάρτι. Ο Nicolas ζητάει από τον Abdul να δώσει πίσω τα χρήματα που πήρε για αμοιβή και να φύγει. Η Victoria, μιλώντας με την Ayotunde, διαπιστώνει ότι είναι η μητέρα της και το εκμυστηρεύεται στη Remedios.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Keywords
Τυχαία Θέματα