Ο Νάνος έκανε τη διαφορά

06:23 11/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Χρήστος Νάνος έλυσε τον «Γόρδιο δεσμό» στην αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τη Ζάκυνθο για την 9η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής στην Τρίπολη. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων στο 86΄ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Καδά, νίκησε τον πολύ καλό Διαμαντή κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Σκληρό καρύδι οι νησιώτες έδειξαν ότι αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναρκαδικός απείλησε στο 14΄ όταν η κεφαλιά του Νάνου, μετά το κόρνερ του Καδά, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή και στο

23΄ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Διαμαντής να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν καλύτερα. Απείλησαν στο 54΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλίδη με τον Χότζιτς να λέει όχι και στο 67΄ όταν ο Πέττας σούταρε από το ύψος της περιοχής ο Χότζιτς δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Μπέσσου σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ο Παναρκαδικός από εκεί και πέρα πήρε τα ηνία του αγώνα, με τον Συρεγγέλα στο 71΄ να μην καταφέρνει να νικήσει τον Διαμαντή, ο Κυριακόπουλος στο 82΄ μετά το κόρνερ του Καδά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και λυτρώθηκε στο 86΄ όταν ο Καδάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Νάνος στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τους πάντες με κεφαλιά γράφοντας το τελικό 1-0.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Ασσεν, Μπούτας, Ευαγγέλου (72΄ Λουγκόντζια, 76΄ Γιουκούδης), Νάτσης (56΄ Στρέμπας), Λυμπερόπουλος Δ, Καδάς, Νάνος, Ομπόσου (66΄ Συρεγγέλας), Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν.

Ζάκυνθος: Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης, Κίτος (87΄ Βλαδίκας), Τσιριγώτης, Λιάμης, Πέττας, Αμος, Μπεσού (68΄ Τσουκαλάς), Καρβάλιο, Βαρότσης (79΄ Κυριάζος).

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Keywords
Τυχαία Θέματα