Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

09:11 14/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

-Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας μετά την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και διακίνηση «σκληρών ναρκωτικών» στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου χθες συνέλαβε ακόμη ένα άτομο. Πρόκειται για αλλοδαπό που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι το ένατο μέλος της οργάνωσης. Στο χώρο διαμονής του στα Γιάννενα βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη περίπου 5 κιλών. Επίσης, συνελήφθη και ένας ημεδαπός

που απασχολούσε παράνομα τον αλλοδαπό στην κτηνοτροφική μονάδα του.

-Νεκρός βρέθηκε 49χρονος αστυνομικός μέσα στο αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Φιλιατών- Κεραμίτσας στη Θεσπρωτία. Ο 49χρονος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών. Την υπόθεση διερευνά το Εγκληματολογικό της Αστυνομίας και θεωρητικά όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά.
-Η Ασφάλεια Πρέβεζας συνέλαβε επ`αυτοφώρω 2 άτομα τη στιγμή που έκλεβαν ξαπλώστρες από κατάστημα στην παραλία της Καστροσυκιάς. Επιπρόσθετα στην κατοχή του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια.
-Σε εντοπισμό λαθροθήρα στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων , προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Το όπλο καθώς και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν και σε βάρος του συλληφθέντος ασκήθηκε δίωξη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα