Χίος: Εκπαιδευτική δράση μυστηρίου για παιδιά από τη Βιβλιοθήκη Κοραή

15:04 11/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής», στα πλαίσια υλοποίησης εκπαιδευτικών-πολιτιστικών δράσεων της και με δεδομένες τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, υλοποιεί μία και μόνο εκπαιδευτική δράση στον προαύλιο εξωτερικό χώρο της, με τη συμμετοχή περιορισμένου αριθμού παιδιών.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα, θα διεξαχθεί η δράση

«Mystery Walk: Έγκλημα στη Χίο», που απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά.
Με διάφορους γρίφους και μηνύματα, ξεκινώντας από την αυλή της Βιβλιοθήκης Κοραής, τα παιδιά θα εξερευνήσουν τη γύρω γειτονιά, ανακαλύπτοντας στοιχεία της ιστορίας της Χίου, και παράλληλα θα βρουν τα κλειδιά ενός μυστηρίου.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ευγενική προσφορά του κ. Κωνσταντίνου Στοφόρου.
Επειδή ο αριθμός των παιδιών θα είναι αρκετά περιορισμένος -μόνο 12 άτομα- λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά  (22710-44246) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κατά τη διάρκεια υλοποίησης της ανωτέρω δράσης τα παιδιά θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους αντισηπτικό, να κάνουν χρήση μάσκας και γαντιών και να τηρούν τις αποστάσεις. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων και ποτών.

The post Χίος: Εκπαιδευτική δράση μυστηρίου για παιδιά από τη Βιβλιοθήκη Κοραή appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα