Διαμαρτύρονται για το πλωτό μπαρ και οι κάτοικοι της Αργοναυτών

15:04 11/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μπορεί τα καταστήματα εστίασης του Βόλου να κλείνουν από σήμερα και μέχρι τις 23 Αυγούστου στις 12 τα μεσάνυχτα, το πλωτό μπαρ, όμως, που βρίσκεται μπροστά στο Πανεπιστήμιο, συνεχίζει τη λειτουργία του. Oι κάτοικοι της περιοχής της οδού Αργοναυτών διαμαρτύρονται εντόνως, για την όχληση που δέχονται και ζητούν από τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου να προχωρήσει σε αναστολή της άδειας λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, οι  κάτοικοι της Αργοναυτών που διαμένουν κοντά στο κτίριο «Παπαστράτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισημαίνουν ότι οι

μηχανές του σκάφους λειτουργούν για πολλές ώρες στη διάρκεια της μέρας, προκαλώντας καυσαέρια και αέρια ρύπανση, η οποία εισέρχεται στα σπίτια τους, αφού, λόγω θέρους, τα παράθυρά τους είναι ανοιχτά. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να απολαύσουν λίγη ώρα ησυχίας στις βεράντες των σπιτιών τους. Να σημειωθεί ότι και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει αποστείλει αντίστοιχη επιστολή διαμαρτυρίας, ζητώντας τη μεταφορά του σημείου πρόσδεσης του συγκεκριμένου σκάφους, λόγω όχλησης.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα