Αγρίνιο:Ο Λ.Αυγενάκης για Σκόπια και οικονομία

10:52 22/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«…Η ΝΔ δεν αποδέχεται τις πρόσφατες δηλώσεις Νίμιτς, ούτε και θεωρεί ότι το μοναδικό θέμα προς επίλυση είναι εκείνο του ονόματος καθώς εξίσου μεγάλη σημασία έχουν οι αλυτρωτικές βλέψεις που περιέχονται ακόμη και στο Σύνταγμα των Σκοπίων αλλά και τα ζητήματα ταυτότητας. ..Θέλουμε απαντήσεις από την κυβέρνηση για το ποια είναι η θέση της….»είπε από το Αγρίνιο ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο

κ. Αυγενάκης από τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι σήμερα θα ψηφιστεί νέος κανονισμός για τις ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ και την Τετάρτη αυτός θα περάσει από την Πολιτική Επιτροπή. «Θέλουμε πιο δυναμικές και κινητοποιημένες οργανώσεις, είναι θεμιτές και οι προσωπικές φιλοδοξίες, εμείς ονειρευόμαστε μια Ελλάδα που δημιουργεί και που δεν ζητιανεύει, που δουλεύει και δεν ζει από επιδοματικές πολιτικές...»είπε χαρακτηριστικά.

Για την οικονομία ανέφερε ότι:»…το 2019 και το 2020 έρχεται επιπλέον μείωση του αφορολόγητου, ακολουθούν 5,1 δις μέτρα, ενώ το 2018 μόλις μπήκε. Τέσσερα εκατομμύρια πολίτες χρωστούν 100 δις. και κάποιοι χαίρονται που βγαίνουμε από το 3ο μνημόνιο χωρίς να λένε ότι μπαίνουμε στο 4ο. Η ΝΔ έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο πλαίσιο για την υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια, που παρουσιάστηκε μετά από δουλειά και συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την χώρα με παραγωγικούς φορείς και πολίτες…»σημειώνοντας πως το 2018 είναι έτος εκλογών.

Nίκη Παπαδούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα