«Dancing on the ceiling» με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Μέγαρο

10:18 9/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Dancing on the ceiling», μια μουσική βραδιά με τις ερμηνεύτριες Μαρίζα Ρίζου, Ιdra Kayne, Ξένια Ντάνια, τη Μαρίνα Σάττι με τις Fonέs και τον πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή, παρουσιάζει το Μέγαρο Μουσικής, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ.

«Dancing on the ceiling»! Jazz, swing και όχι μόνο! Χορέψτε υπό τους ήχους της μουσικής, σιγοτραγουδήστε γνωστά κομμάτια, απολαμβάνοντας επί σκηνής αγαπημένες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς. Μια μπάντα σε μεγάλα κέφια δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην

Αίθουσα Banquet, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ: οι τρομπετίστες Δημήτρης Παπαδόπουλος και Διονύσης Κοκκόλης, οι σαξοφωνίστες Τάκης Πατερέλης και Δημήτρης Τσάκας, ο τρομπονίστας Γιώργος Ζαρέας, ο ντράμερ Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης και ο μπασίστας Γιώργος Γεωργιάδης.

Συμμετέχουν οι χορευτές: Θάνος Δασκαλόπουλος (tap dancing) και Βάσια Παναγιώτου-Αυγουστίνος Τραν (lindy hop). Μαζί τους η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τον Στάθη Σούλη. Στην ενορχήστρωση εγχόρδων, ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Μια βραδιά με το άρωμα των big bands του Μεσοπολέμου και πολύ χορό… με ή χωρίς κλακέτες!

Μέγαρο Μουσικής

Τηλ. 210 7282333

Τιμές εισιτηρίων: 7 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+) ● 11 € ● 18 €

Keywords
Τυχαία Θέματα