Κοζάνη: Χοροί

09:43 9/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

– Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει Κοζανίτικο Ξεφάντωμα στο χώρο του ΤΕΙ το Σάββατο 10 Φλεβάρη στις 9 το βράδυ με τον Μάκη Γκατζιούρα και την ορχήστρα του.

-Το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς 10 Φεβρουαρίου 2018, στο οικογενειακό κέντρο «EVENT PLAZA» στα Πετρανά Κοζάνης, θα γίνει ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού & Λαογραφικού

Συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη».

Ο χορός Θα πλαισιωθεί με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «Λόζιος και Ανακατωσιά» του Γιάννη Γρίβα, ενώ στο τραγούδι θα είναι ο Στέλλιος Παπαδήμoς. Επίσης θα υπάρχει και ποντιακό πρόγραμμα. Ο χορός θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ.

– Την ετήσια εκδήλωση του διοργανώνει το Περιφερειακό τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ στην οικογενειακή ταβέρνα «ΠΑΛΤΑΝΟΣ» στην Κοζάνη.

-Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπή πίτας του Ν.Τ. Κοζάνης- Γρεβενών της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. στο Ξενοδοχείο Αλιάκμων στην Κοζάνη.

– Το ΚΔΑΠ Σιάτιστας διοργανώνει χορό και κοπή πίτας σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αρχοντικό στη Σιάτιστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα