«Δεν είμαι παιδί των λουλουδιών - Προσπερνώ τα προσβλητικά»

«Εγώ δεν είμαι παιδί των λουλουδιών αυτής της εποχής. Αυτά τα φρου – φρου και αρώματα, εγώ τα εισπράττω πολύ τοις μετρητοίς», δήλωσε με καυστικό ύφος, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, με αφορμή τοποθέτηση του συναδέλφου του Ευθύμιου Δίπλαρου.

Το συναινετικό ύφος και το κάλεσμα του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ για συνεργασίες ήταν αυτό που ενόχλησε τον κ. Δαμιανού, κάνοντας λόγο για μάσκες καρναβαλιού.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ

ανέφερε: «Αυτά που λέει ο Συναγερμός από τη Δευτέρα και μετά, είναι αυτά που έλεγε όλη την προηγούμενη περίοδο;».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Το ύφος, ο τόνος, το περιεχόμενο, οι θέσεις, από τη Δευτέρα και εντεύθεν είναι τα ίδια με εκείνα που προηγήθηκαν;».

«Εμείς, ως ΑΚΕΛ, θα διατηρήσουμε τη σοβαρότητά μας. Δεν θα αλλάξουμε μάσκες λόγω καρναβαλιού. Ένα πρόσωπο έχουμε, δεν έχουμε προσωπεία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Δίπλαρος, λαμβάνοντας τον λόγο, δήλωσε: «Θα προσπεράσω τα προσβλητικά. Έχει πει και προσβλητικά ο αγαπητός Άριστος».

Για να επαναλάβει την τοποθέτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας το βράδυ της ανακήρυξης, πως όλα όσα έχουν ειπωθεί πριν από τις εκλογές τα έχει διαγράψει προσωπικά ο ίδιος. «Αυτό κάνουμε και εμείς», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα