Υποψήφιος διάδοχος Μέι: Ναι, έπαιρνα κοκαΐνη

16:08 8/6/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Μάικλ Γκόουβ θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι στην ηγεσία των Βρετανών Συντηρητικών και την πρωθυπουργία. Έως σήμερα είναι υπουργός Περιβάλλοντος και τα γκάλοπ τον φέρνουν τρίτο, πίσω από τον Μπόρις Τζόνσον και τον Τζέρεμι Χαντ.

Καθώς ξεκίνησε η «κούρσα» βγήκε και δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι στο παρελθόν έπαιρνε κοκαΐνη και, μάλιστα, το είχε κάνει πολλές φορές σε πάρτι όταν ασκούσε

το επάγγελμα του δημοσιογράφου. «Ήταν λάθος. Κοιτάζω πίσω και εύχομαι να μην το είχα κάνει αυτό. Ήταν πριν από 20 χρόνια και ναι, ήταν ένα λάθος. Αλλά δεν πιστεύω ότι τα παλιά λάθη σε ακυρώνουν», δήλωσε στη Daily Mail, και εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή η αποκάλυψη δεν θα τον εμποδίσει να γίνει πρωθυπουργός.

«Προφανώς είναι στο χέρι των συναδέλφων μου στο Κοινοβούλιο και των μελών του Συντηρητικού κόμματος να αποφασίσουν αν πρέπει να γίνω ηγέτης. Πιστεύω ότι όλοι οι πολιτικοί είχαν ζωή πριν από την πολιτική», πρόσθεσε ο Γκόουβ, που έκανε αυτή την αποκάλυψη λίγες ημέρες πριν από την έκδοση βιβλίου που αποκαλύπτει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

The post Υποψήφιος διάδοχος Μέι: Ναι, έπαιρνα κοκαΐνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα