Κυβερνητική εκπρόσωπος η Αχτσιόγλου;

23:00 5/6/2019 - Πηγή: Aixmi

Ανοικτό το ενδεχόμενο η Έφη Αχτσιόγλου να αναλάβει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου, στη θέση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, κερδίζοντας έτσι μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με ρεπορτάζ που πρόβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ήδη, έχει αρχίσει η ανακατανομή των προσώπων που θα παίξουν και κομβικό ρόλο στις εκλογές, ενώ το στρατηγείο του Αλέξη Τσίπρα

έχει στηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Την Παρασκευή αναμένονται τα πρώτα ονόματα των στελεχών, τα οποία θα περιληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, στ αοποία σύμωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνονται στελέχη των ΑΝΕΛ και του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου η υπουργός Εργασίας δήλωσε έτοιμη να ριχτεί σε “όποια μάχη”, εάν της ζητηθεί, αλλά πρόσθεσε πως αυτή είναι μία απόφαση του πρωθυπουργού και σχετίζεται με το πώς θα συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια και κυρίως αυτό του Επικρατείας.

Το βίντεο από το enikos.gr

The post Κυβερνητική εκπρόσωπος η Αχτσιόγλου; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα