Το Παρίσι ξεκαρδίζεται με τον… Γιώργο Παπανδρέου

13:06 30/1/2013 - Πηγή: Aixmi

«Πρωταγωνιστής» της ξεκαρδιστικής παράστασης με τίτλο «Vive la crise», που αυτή την περίοδο ανεβαίνει στο θέατρο Saint Michel του Παρισιού, είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Φυσικά δεν πρόκειται για τον ίδιο, αλλά για έναν ηθοποιό που τον υποδύεται με μεγάλη επιτυχία. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο ‘Ελληνας σκηνοθέτης Αλέξανδρος Κολλάτος και σε αυτήν συμμετέχουν Γάλλοι και

Έλληνες ηθοποιοί.

Η πλοκή του έργου αφορά σε όλα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα από το 2010 ξεκινώντας από το «λεφτά υπάρχουν» μέχρι τον… νευρικό κλονισμό της Άγκελας Μέρκελ, της Κριστίν Λαγκάρντ και του Νικολά Σαρκοζί αναφορικά με το δημοψήφισμα του Νοεμβρίου του 2011.

Η θεατρική παράσταση, έκανε περιοδεία το καλοκαίρι στη Γαλλία και τώρα ανεβαίνει στο Cartier Latin, στην «καρδιά» δηλαδή της ελληνικής κοινότητας του Παρισιού.

Το κείμενο για το θεατρικό, αναφέρει τα εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην παράσταση «Vive la crise», που ανεβαίνει από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 30 Μαΐου 2013. Στην παράσταση θα είναι παρών ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, που κάνει λαμπρή καριέρα ως ομιλητής και μας τιμά με το ταλέντο του.

Το θέατρο βρίσκεται στο Saint-Michel, περιοχή συμβολική, όπου οι Έλληνες ήταν πρόσφυγες κατά τη δικτατορία των Συνταγματαρχών.

Σήμερα, αυτή η ίδια περιοχή φιλοξενεί Έλληνες και Γάλλους ηθοποιούς σε μια παράσταση στα γαλλικά, για την κωμικό-τραγική κατάσταση του ελληνικού λαού».

Δείτε τo παρακάτω video με απολαυστικές σκηνές από την παράσταση που ανέβασε στο YouTube ο σκηνοθέτης:

Keywords
Τυχαία Θέματα