Τι είπε στην απολογία του ο 30χρονος δράστης του φονικού στον Πειραιά

12:14 3/1/2019 - Πηγή: Aixmi

«Δεν φταίω εγώ» είπε ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά τη στιγμή που μεταφερόταν στα δικαστήριο δηλώνοντας μετανιωμένος.

Ο 30χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, κατά την ομολογία του παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης, ενώ υποστήριξε ότι πέταξε το πιστόλι με το οποίο σκότωσε το θύμα. Ο ίδιος στην απολογία του στους αξιωματικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση φέρεται να είπε, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο»:

«Βγήκα έξω από το μπαρ να καπνίσω. Εκείνη

την ώρα ήταν έξω ένας νεαρός με την παρέα του που με κοίταζε επίμονα και έκανα το ίδιο. Με ρώτησε γιατί τον κοιτάω και του απάντησα γιατί κάνει και εκείνος το ίδιο. Με ρώτησε αν ξέρω ποιος είναι και του ανταπάντησα αν ξέρει ποιος είμαι εγώ. Μου έδωσε κουτουλιά στο πρόσωπο και άρχισε να με χτυπά. Φοβήθηκα για τη ζωή μου και έβγαλα το πιστόλι για να αμυνθώ. Ηταν κακιά στιγμή».

Φίλοι του δράστη ανέφεραν πως δεν αποκλείεται το θύμα να έκανε… λάθος και να επιτέθηκε στον δράστη νομίζοντας ότι είναι ο δίδυμος αδελφός του με τον οποίο είχε προηγούμενα.

Ωστόσο, το παρελθόν του δράστη, ελληνικής υπηκοότητας, με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο, είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο. Το 2010 είχε μαχαιρώσει Ιταλό τουρίστα για ασήμαντη αφορμή στην Τρούμπα. Το θύμα είχε γλυτώσει με σοβαρά τραύματα. Την τελευταία 10ετία, πέρα από την απόπειρα ανθρωποκτονίας, είχε απασχολήσει επίσης για υποθέσεις ναρκωτικών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και απείθεια.

Οκτώ χρόνια μετά έβγαλε πιστόλι, και αυτή τη φορά σκότωσε τον 21χρονο Ηλία. Ο δράστης παραδόθηκε χθες το μεσημέρι, προσερχόμενος αυτοβούλως στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Πηγή: eleftherostypos.com

The post Τι είπε στην απολογία του ο 30χρονος δράστης του φονικού στον Πειραιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα