Σύζυγος Σουμάχερ: Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε

19:27 2/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Γενέθλια έχει ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ και η σύζυγός του, πέντε χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις Άλπεις κάνοντας σκι, απευθύνθηκε στους χιλιάδες θαυμαστές του «Σούμι» μέσω των social media και τους διαβεβαίωσε ότι η οικογένειά του κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει.

«Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε

καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα.

Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019», έγραψε η Κορίνα Σουμάχερ σε ανάρτησή της στο facebook.

The post Σύζυγος Σουμάχερ: Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα